1. ACCEPTACIÓ:

El present avís regula l’ús del servei de la pàgina web “www.terrassacityoffilm.com” (d’ara endavant “web site”) de Parc Audiovisual de Catalunya AUDIOVISUAL DE CATALUNYA, S.L. (d’ara endavant “PARC”) d’acord amb les Lleis Espanyoles.

PARC, amb domicili social al Carrer Raval de Montserrat, 14, Codi Postal 08221, Terrassa, Barcelona (Espanya) amb CIF número B64259922 inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 38916, Foli 212, Full núm. B339150, Inscripció 1ª.

L’usuari haurà de llegir tots els avisos legals incloent la nota de privacitat que es proporcionen en aquest web site indicats abans de sol·licitar cada servei ja que aquests complementen aquesta nota legal.

Aquest web facilita als usuaris la utilització d’alguns serveis del Parc i el seu ús compromet a l’usuari a l’acceptació de totes les disposicions incloses en aquest document al moment en que l’usuari utilitzi el web site, ja que pot sofrir modificacions. Per altra banda, l’usuari assumeix que el web site està condicionat a Internet i aquest no té una seguretat totalment invulnerable excloent al PARC en casos de l’alteració d’aquesta seguretat.

2. CONDICIONS D’ÚS:

L’Usuari es compromet a utilitzar el web site, serveis i continguts respectant la moral, els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic. L’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels Serveis amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en el present Avís Legal, lesius dels drets i interessos de tercers. L’Usuari es compromet a no transmetre, difondre, modificar, descompilar o posar a disposició de tercers informació o material contingut en el web site.

3. ENVIAMENT DE CORREU:

L’Usuari no podrà remetre, ni enviar, ni utilitzar informació facilitada por PARC a tercers sense haver-ho sol·licitat a PARC.

4. INCLOURE HIPERENLLAÇOS CAP EL SITE

Aquells usuaris o tercers que vulguin tenir un enllaç accedint al web site de PARC hauran de complir que la pàgina web en la que s’estableixi l’hiperellaç no contindrà informacions o continguts il·lícits, contraris a la moral i als bons costums generalment acceptats i a l’ordre públic, com així tampoc contindrà informació contrària a qualsevol dret a tercers.

5. MARQUES

Totes les marques o distintius d’aquestes que apareguin en el web site són propietat de PARC AUDIOVISUAL DE CATALUNYA o de tercers i no donen llibertat a l’Usuari ni cap dret d’explotació d’aquests tret d’allò estrictament necessari per al correcte ús del web site.

6. CONTINGUT:

PARC no assumeix cap responsabilitat en relació directa o indirecta amb el material inclòs en aquest web site ni es responsabilitza d’actes ocasionats per tercers que afectin al web site. A més, podrà retirar o suspendre en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ la prestació dels Serveis a aquells usuaris que incompleixin l’establert en el present Avís Legal.

7. MODIFICACIONS:

PARC es reserva el dret a modificar serveis, condicions i continguts en aquest web site sense previ avís així com les seves notificacions i promocions per e-mail.

Per a qualsevol notificació, els usuaris podran posar-se en contacte amb
PARC AUDIOVISUAL DE CATALUNYA, SL a través d’aquest e-mail: info@parcaudiovisual.cat o trucant al nostre número de telèfon d’atenció al client: 902 50 30 80.