Un any més, el parc Audiovisual i la Terrassa Film Office ofereixen plegats una activitat única dins el programa del Campus d’Estiu 2018 organitzat per Terrassa Universitat (Ajuntament de Terrassa).
‘Terrassa, ruta de cine’ proposa un recorregut guiat per algunes de les localitzacions més emblemàtiques de la ciutat, passant per la Casa Alegre de Sagrera, la CECOT o el Parc Audiovisual. Una ruta per descobrir les produccions, els actors i les anècdotes que envolten els rodatges acollits a la ciutat.
A través de fotografies incloses en un dossier que es lliuyrarà als participants es podrà contrastar com es transformen les places, carrers o naus industrials per convertir-se en escenaris del cinema o televisió. Igualment, pel que fa als platós del Parc Audiovisual. Tot, recordant els rodatges més destacats que s’hi han acollit a la ciutat, com els de “Grand Piano” o “Un monstruo viene a verme”.
Us esperem per compartir plegats la primera ruta de turisme cinematogràfic de la ciutat. Inscripcions a: www.parcaudiovisual.cat/rutadecine
Activitat organitzada pel servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa.